Manamansalon Portti

Ravintola ja baari

Portin ravintolalla on GEOFood status

Geofood-tuottajia on tällä hetkellä Rokua Geoparkin lisäksi esimerkiksi Islannissa Katla Geoparkissa, Norjassa Magma Geoparkissa ja Tanskassa Odsherred Geoparkissa. Rokua Geopark alueella toimii myös Geofood-ravintoloita kuten Manamansalon Portti, joissa on tarjolla Geofood-kriteerit täyttäviä ruokia.

Ravintolallamme on GEOFOOD-status. Geofood-tuotteet on valmistettu Geopark-alueen paikallisissa yrityksissä, paikallisista raaka-aineista tarkkojen Geofood-kriteerien mukaisesti. Tunnistat Geofood-ruuan ja ravintolat Geofood-merkistä. Ravintolassa käytämme Oulujärven kalaa, kotimaista kanaa ja Viskaalin naudanlihaa.

Ravintolassa A-oikeudet.

Arctic Food Lab tuo esiin Euroopan kulttuuripääkaupunki Oulun, lähialueen ja pohjoisen Suomen taivaan alla kasvaneiden raaka-aineiden ja arktisissa oloissa syntyneen ruokaperinteen ainutlaatuisuutta. Tarjoamme asukkaille ja vieraille elämyksiä, tuotteita ja palveluita, joita ei voi kokea missään muualla. Arctic Food Lab yhdistää alueen ruokakulttuurin toimijat, jotka yhdessä rakentavat vahvaa paikallista ruokaidentiteettiä. Yhdessä kerromme kansainvälisille vieraille, mitä pohjoisen ruokakulttuuri todella on: makuja, tarinoita ja yhteisöllisyyttä, jotka jäävät mieleen ja sydämeen.

ALKURUOKIA TAI PIENEEN NÄLKÄÄN

LEIPÄKORI (L) 3,00€

Talon leipää (2 viipaletta) ja levitettä.

PORTIN SALAATTI (L,G) 10,00€

Salaatti, kurkku, tomaatti, ananas, rucola, pikkelöityä punakaalta ja salaatinkastike. Tarjoillaan leivän kera.
Halloum-juustolla 13,00€
Kanan paistileikkeellä 13,00€

BATAATTI-KOOKOSKEITTO (L,V,G) 11,00€

Mausteinen bataatti-kookoskeitto. Tarjoillaan leivän kera.

PÄÄRUOKIA

KANAKORI (L,G) 13,00€

Ranskalaiset, pariloidut kanan paistileikkeet ja paprika- tai valkosipulimajoneesi.

MAKKARAKORI (L,G) 11,00€

Ranskalaiset ja makkaraviipaleet sekä paprika- tai valkosipulimajoneesi.

MUIKKUKORI (GeoFood) (L)16,00€

Saatavana ranskalaisilla ja muikuilla tai pelkästään muikuilla. Saatavana myös gluteenittomana.

METSÄSTÄJÄN LEIPÄ (L) 17,00€

Talon vuokaleipä, jauhelihapihvi, kananmuna, herkkusienikastike, juustogratiini ja salaatti.

PORTIN BURGERIT (GeoFood) (L)

Kaikki burgerit salaatilla tai ranskalaisilla. Briossisämpylä omalla reseptillä. Saatavana myös gluteenittomana.

Juusto: Cheddar, sinihomejuusto tai mozzarella
Lisuke: Ananas, pekoni tai kananmuna
Majoneesi: paprika tai valkosipuli

Naudan burgerpihvillä 17,00€
Naudan lehtipihvillä 20,00€
Kasvispihvillä (M,G,V) 17,00€
Ahvenfileellä 20,00€

PORTIN KASVISPIHVI (M,G,V) 18,00€

Kasvispihvi, ranskalaiset ja lämpimät kasvikset.

PARILOITUA KANAA (L,G) 19,00€

Pariloitua kanaa, talon paholaisenhilloa, ranskalaisia ja salaattia.

AHVENFILE JA MUUSI (GeoFood) (L,G) 23,00€

Voissa paistettua Oulujärven ahvenfilettä, muusia ja lämpimiä kasviksia.

KUHAFILE (GeoFood) (L,G) 26€

Oulujärven kuhafile, muusi, valkoviinivoikastike, lämpimät kasvikset.

MUIKUT JA MUUSI (GeoFood) (L) 21,00€

Voissa paistetut muikut, muusi ja lämpimät kasvikset. Saatavana myös gluteenittomana.

MAKSAPIHVI (GeoFood) 23,00€

Viskaalin naudan maksapihvi, muusi, paahdettu sipulikermakastike, lämpimät kasvikset.

LEHTIPIHVI JA MUUSI (GeoFood) (L,G) 25,00€

Nuijittu lehtipihvi Viskaalin naudan ulkofileestä, muusi, lämpimät kasvikset ja maustevoi.

PIPPURIPIHVI (GeoFood) (L,G) 30€

Viskaalin naudan ulkofilepihvi, kermaperunat, neljän pippurin kastike, lämpimät kasvikset.

KIDS

RANSKALAISET (GeoFood) (L,G) 4,00€

MAKKARAKORI (L,G) 7,00€

Makkaraviipaleita ja ranskalaisia.

KANAKORI (L,G) 7,50€

Pariloitua kanaa ja ranskalaisia.

JÄLKIRUOKIA

SUKLAAKAKKU (L) 6,50€

Maailman parhaaksi tituleerattu Ottolenghin suklaakakku kanelikerman kera.

KÖYHÄT RITARIT (GeoFood) (L) 6€

Rapeaksi paistetut talon köyhät ritarit kermavaahdon ja talon hillon kera.

PANNACOTTA (GeoFood) L,G) 6,50€

Pannacotta talon tapaan.

Aukioloajat

Ravintola

MA-TO klo. 10:00 -21:00

PE-LA klo. 10:00 – 22:00

SU klo. 10:00 – 21:00

 

Keittiö

MA-TO klo. 11:00 – 20:00

PE-LA klo. 11:00 – 21:00

SU klo. 11:00 – 19:00

Tilaukset 30min ennen keittiön sulkemista.