MAUSTETYTÖT

Maustetytöt ovat yhtä kuin sisarukset Anna ja Kaisa Karjalainen.

Bändin debyyttilevy nousi heti ilmestyttyään Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja on pysynyt viiden parhaan joukossa siitä asti. Maustetytöt soitti viime kesänä pitkälti neljättäkymmenettä keikkaa ja esiintyi suurimmilla festivaaleilla kuten Flow, Provinssi, Ruisrock ja Ilosaarirock.

Kaisa on sanonut olevansa paljon tyytyväisempi päästyään soittamaan Iskelmäfestivaaleille. Lausunto oli osittain heitto, mutta on turha peitellä sitä, että Maustetytöt haluaa olla koko kansan yhtye.

– Kuka nyt ei haluaisi olla? Ehkä se oli vaan kommentti sitä vastaan, että kun niin monet on yrittänyt lokeroida meidät aluksi sellaiseksi hipsteribändiksi. Helsingin tiedostavat nuoret aikuiset tykkää. Ei se ole ollut mikään ykköstavoite. Meidän keikoilla on parasta se, että siellä on kaikennäköistä ja -ikäistä porukkaa. Se on ollut aivan ihanaa.

 • Facebook
 • Instagram
 • Black Spotify Icon
 

JUKKA POIKA

Suomireggae oli kovassa huudossa vielä muutama vuosi sitten, mutta sittemmin suosio on hiipunut. Miten itse koet asian, vieläkö reggaelle on kysyntää?
”Kyllä minulle yhä kuulijoita tuntuisi löytyvän. Keikoilla käydään ja radioissa soidaan. Siitä en tiedä, tullaanko 2020-luvulla näkemään hipahtavan hajuisia roots reggae-henkisiä hittejä kuten 2010-luvun alussa, mutta sopivassa suhteessa nykypoppiin risteytettynä reggae toimii kaupallisestikin yhä.”

”Reggaeta kuulee nykyjään ensisijaisesti popin mausteena ja esimerkiksi reggaeton on maailmalla järjettömän suosittua. Monet tämän tyylin lekat ovat käytännössä dancehall-reggaeta latinomausteilla.”

Miten tästä eteenpäin?
”Minulla on vahva olo tämänhetkisestä toiminnasta, jotenkin moni juttu on nyt kohillaan ja yhdessä tekemisen meininki työryhmän kesken todella hyvä. Näillä eteenpäin!”- Tuomas Aflecht/ Rumba

 • Facebook
 • Instagram
 • Black Spotify Icon
 

ANDY McCOY

Legenda kertoo, että kun Dave Grohl tapasi Andy McCoyn ensimmäistä kertaa, Foo Fighters -nokkamies intoili paikalla olijoille tavanneensa ensimmäisen ihka-aidon rocktähtensä. Kuinka tarkasti tarina pitää kutinsa, on toki vaikea sanoa, mutta sitähän Andy kieltämättä on – todellinen rocktähti ajoilta, jolloin kyseisen tittelin kantaja nähtiin mystisenä, kaiken arkisuuden ulkopuolella operoivana cooliuden perikuvana.

Vuosien vieriessä mies on marinoitu niin monissa musiikillisissa kuin ulkomusiikillisissakin liemissä, että heikoimpia hirvittää. Pitkälle uralle on mahtunut nousuja ja laskuja keskiverron motocrossradan edestä, mutta niin vain mies on aina palannut parrasvaloihin kuin epäilijöitään näpäyttääkseen.

Andy McCoy Band on viettänyt runsaasti aikaa treenikämpän uumenissa – soitto on tiukkaa ja soundit enemmän kuin kohdillaan.  Akustiset kitarat on jätetty kotiin ja tarjolla on alusta loppuun kiihkeää ja sähköistä rock ‘n’ rollia, jossa Les Paulit ja Firebirdit vuoroin murisevat, vuoroin vinkuvat.

Bändin jäsenet/

- Andy McCoy: vocals, guitar
- Dimi Dallas: guitar
- Matthew Janaitis: bass
- Johnny Crash: keyboards
- Christian Wentzel: drums

 • Facebook
 • Instagram
 • Black Spotify Icon
 

AIKAKONE

Bändi toteaa saaneensa 90-luvulla "kaiken", mistä nuoret ja nälkäiset taiteilijat voivat haluta. Enää mitään ei tehdä rahan takia tai näyttämisen halusta. Aikakone julkaisee musiikkiaan itsenäisesti, jotta sen ei tarvitse olla ison levy-yhtiön talutusnuorassa. Nykyään keikoilla kiertää perhe-elämään keskittyneen Veran tilalla Jenna Välikangas, joka astui remmiin vuoden 2016 lopussa.

– Ihmettelin nuorena, kun vanhat padut kertoivat, että keikkailuun jää nalkkiin. Nyt en enää ihmettele. Yleisö laulaa mukana ja näet ilmeistä, että keikasta saadaan kiksejä. Lavalla tuntee olevansa eniten elossa, Maki summaa.

Jotain työmoraalista kertoo se, että Sani suunnisti vuonna 2010 kolme viikkoa lapsensa syntymän jälkeen Aikakoneen keikalle ja itki, kun joutui olemaan erossa lapsestaan.

– Oltiin Joensuussa keikalla sairaanhoitajien kevätriehassa. Sanoin lavalla, että Sani synnytti kolme viikkoa sitten, niin tuhat sairaanhoitajaa meni ihan hiljaiseksi, Maki sanoo.

Sivuprojektit ovat pitäneet intohimon Aikakonetta kohtaan virkeänä. Maki tunnetaan timantinkovana hittinikkarina, joka on tuottanut ja säveltänyt musiikkia lukuisille artisteille, kuten Antti Tuiskulle, Robinille ja Anna Abreulle. Alex tekee blues-keikkoja silloin tällöin. Vain elämää -sarjan kahdeksannella kaudella valloittanut Sani on levyttänyt kolme soololevyä ja hyppäsi vastikään Nakkilan Villilän kartanon emännäksi. Hän aikoo kiertää syksyllä oman bändinsä kanssa keikoilla. Jotain suosiosta kertovat tunnin mittaiset nimmarijonot, joita Sani on kohdannut kesäkeikoilla.

– Ja se suosion salaisuus on se, ettet kieltäydy yhdestäkään nimikirjoituksesta, Sani sanoo.

 • Facebook
 • Instagram
 • Black Spotify Icon
 

LEEWINGS

20-vuotista taivaltaan juhlistava LeeWings on täysin Leevi and the Leavingsin musiikille omistautunut yhtye. Keikoilla kuullaan tietysti ne kaikista tunnetuimmat ja rakkaimmat Leavings-kappaleet, mutta yhtye esittelee mielellään muitakin kuin 40 ensimmäistä hittiä. Kappaleet on sovitettu kunnioittavasti ajanmukaisiksi ja tunnelma käyskentelee tanssijalalle sopivasta keinumisesta rokin kautta aina jatsiinkin asti.

Suomalaisia keikkapaikkoja jo vuodesta 1998 kiertänyt yhtye on esiintynyt jo reilusti yli 1300:lla keikalla. Konsertit ovat hyväntuulisia ja vilpittömiä kokemuksia, joissa niin yleisö kuin bändikin nauttii yhdessä suomalaisen lyriikan vahvimmista tuotoksista. Yhtye esiintyy vakaalla, mutta intohimoisella ammattitaidolla ja kirsikkana i:n päällä ovat komeat neliääniset laulustemmat.

 • Facebook
 • Instagram
 

TELAKETJU

Telaketju on Pohjanmaan stydein poikabändi. Parhaat kotimaiset pop-rock-finnhitsit Telaketjumaiseen tapaan tarjoiltuna. Vuodesta 2002 satoja keikkoja maalla, merellä ja ”ilmassa”. Telarit tarjoilevat läkähdyttävän shownsa nyt jo kol..kröhöm...neljättä kertaa Gneissirockissa...aivan oikein, äijät ovat olleet mukana alusta saakka ja ovat meille melkein kuin kauan kadoksissa olleet serkkupojat. Ja lopuksi, mihinä jatkot?
 • Facebook
 • Instagram
 

NELIJALKA

Nelijalka tulee Turusta. Singlellään he tahtovat saada Salolaisen naisen. GneissiRockissa he saattavat löytää Manamansalolaisen naisen tai useamman. Soittavat suomipoppia siinä sivussa.

Sympaattisia velikultia.

 • Facebook
 • Instagram
 • Black Spotify Icon
 

JULIET JÄNES

Juliet Jänes on Juliet Jonesin Sydän yhtyeen tribuuttiorkesteri. Alkuperäisen JJS yhtyeen siunauksella olemme nyt tehneet keikkoja ja levyttäneet Eero ”Jones” Hyypän teksteihin perustuvan levyn, joka ilmestyi lokakuussa 2017 (levy Spotifyssä).

Levyllä esiintyy lisäksi ”tähtivieraita: mm. Jukka Takalo, Jyrki Mäki, Kari ”Jones” Hyvärinen, Pentti Jones, Pauli Hanhiniemi, Mira Luoti, Rautsi Rautio.

”Soundista sekä Aamulehdestä saimme loistavat 4 / 5 tähteä. Emme ole keksineet rokkipyörää uudestaan vaan luotamme rehelliseen ja tiukkaan livemeininkiin. Setistämme löytyy niin vanhat JJS-hitit kuin vähän tuntemattomampia lauluja omalla tvistillä .”

 • Facebook
 • Instagram
 

MUSTANA

Mustana on premium-luokan bilebändi, jossa vaikuttaa joukko nuoria ja ikinuoria oululaisia musiikin ammattilaisia. Alunperin Carlos Santanan kappaleista koostunut ohjelmisto on vähitellen laajentunut kattavaksi otokseksi klassisen rock-musiikin helmiä. Iso bändi, komeat soundit ja suuret tunteet, näistä aineksista syntyy se Fiilis!

 • Facebook
 

OBSCURE FATE

Heavya, Raskasta, metallia, taitoa. Kitarat ulvoo sudet ei. Pohjoisen pojat olennaisen äärellä!

 • Black Houzz Icon
 • Facebook
Manamansalon Portti logo

Manamansalontie 3187

88340 Manamansalo

0400 941 269

 • Facebook
 • Instagram

sivujen suunnittelu 

© 2018 Manamansalon Portti