ANDY McCOY

Legenda kertoo, että kun Dave Grohl tapasi Andy McCoyn ensimmäistä kertaa, Foo Fighters -nokkamies intoili paikalla olijoille tavanneensa ensimmäisen ihka-aidon rocktähtensä. Kuinka tarkasti tarina pitää kutinsa, on toki vaikea sanoa, mutta sitähän Andy kieltämättä on – todellinen rocktähti ajoilta, jolloin kyseisen tittelin kantaja nähtiin mystisenä, kaiken arkisuuden ulkopuolella operoivana cooliuden perikuvana.

Vuosien vieriessä mies on marinoitu niin monissa musiikillisissa kuin ulkomusiikillisissakin liemissä, että heikoimpia hirvittää. Pitkälle uralle on mahtunut nousuja ja laskuja keskiverron motocrossradan edestä, mutta niin vain mies on aina palannut parrasvaloihin kuin epäilijöitään näpäyttääkseen.

Andy McCoy Band on viettänyt runsaasti aikaa treenikämpän uumenissa – soitto on tiukkaa ja soundit enemmän kuin kohdillaan.  Akustiset kitarat on jätetty kotiin ja tarjolla on alusta loppuun kiihkeää ja sähköistä rock ‘n’ rollia, jossa Les Paulit ja Firebirdit vuoroin murisevat, vuoroin vinkuvat.

Bändin jäsenet/

- Andy McCoy: vocals, guitar
- Dimi Dallas: guitar
- Matthew Janaitis: bass
- Johnny Crash: keyboards
- Christian Wentzel: drums

  • Facebook
  • Instagram
  • Black Spotify Icon
Manamansalon Portti logo

Manamansalontie 3187

88340 Manamansalo

0400 941 269

© 2018 Manamansalon Portti

  • Facebook
  • Instagram

sivujen suunnittelu